To ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τη βυζαντινή παράδοση με οδήγησε στην πρώτη μου επαφή με την Αγιογραφία μέσω των μαθημάτων που παρακολούθησα στο Εργαστήριο Αγιογραφίας του Δήμου Κηφισιάς και που αφορούσαν εκσυγχρονισμένες τεχνικές δημιουργίας βυζαντινών εικόνων.
Κατά τη διάρκεια της πενταετούς φοίτησής μου (Integrated Master) στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο Δ' εργαστήριο Ζωγραφικής με καθηγητή τον πρώην Πρύτανη της Σχολής κ. Πάνο Χαραλάμπους και τη βοηθό του κα Χριστίνα Σγουρομύτη, παρακολούθησα παράλληλα επί τρία χρόνια (6 εξάμηνα) και το εργαστήριο Νωπογραφίας και Τεχνικής των Φορητών Εικόνων, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Δημοσθένη Αβραμίδη και της βοηθού του κας Ολυμπιάδας Κελαϊδή. Εκεί διδάχθηκα τις παραδοσιακές τεχνικές της προετοιμασίας και ολοκλήρωσης των βυζαντινών εικόνων.
Η τεχνική μου βασίζεται σε στοιχεία που δανείζομαι τόσο από την Κρητική σχολή αγιογραφίας που την χαρακτηρίζουν οι πιο σκοτεινοί τόνοι στους προπλασμούς καθώς και το καφέ χρώμα του δέρματος, όσο και από τη Μακεδονική σχολή με τα περισσότερα και εκτενέστερα φωτίσματα.
Ασχολήθηκα με τη νωπογραφία ή fresco (τεχνική ζωγραφικής πάνω σε νωπή επιφάνεια) αρχικά στο προαναφερθέν εργαστήριο της Α.Σ.Κ.Τ. και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να την εξελίξω στην École Nationale Supérieure des Beaux-Arts de Paris υπό την καθοδήγηση του καθηγητού κ. Philippe Bennequin.
Πραγματοποίησα την πρώτη ατομική μου έκθεση Αγιογραφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το Δεκέμβριο του 2017, φωτογραφίες από την οποία θα βρείτε στη σελίδα με τις Art Exhibitions.